CHP Foça İlçe Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.
Bayramlaşma törenine CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in yanı sıra İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Başkanı Günal Biçer, Seyrek eski Belediye başkanı Nurgül Uçar, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, partililerin bayramlarını kutladı. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, "Ülkemizde her gün yaşanan olayları görüyoruz, Cumhuriyet Halk Partisine daha büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. Ne kadar gerçekçi ve haklı olduğumuz bir kere daha ortaya çıkmıştır" dedi.
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Atila Sertel, partilerle bayramlaştı. Sertel bulunduğu KİT komisyonu ile ilgili partililere bilgiler verdi. Sertel, "Sizleri mecliste temsil ediyorsam bunu sizlere borçluyum, hayatım boyunca hiçbir kimseden hiçbir makamı talep etmedim. Komisyonda olmam sebebi ile araştırmalarda hangi AK Partili eski milletvekili, bakan, bürokratların yönetici olduğu hangi kurumu tutsanız lime lime dökülüyor. Halkın cebine göz dikenlerden hesap sormaya devam edeceğiz” dedi.
Partililerle bayramlaşan Mustafa Balbay hükümet politikalarını eleştirdi, gündem ile ilgili bilgiler verdi. Bayramlaşmanın ardından toplu resim çektiren partililer milletvekillerini uğurladı.