CHP Ödemiş İlçe Örgütü, partinin kuruluşunun 93. yıl dönümünü Ödemiş Hükümet Meydanı’nda düzenledikleri törenle kutladı.
CHP Ödemiş İlçe Örgütü, partinin 93. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ödemiş Hükümet Meydanı’nda tören düzenledi. Törene; CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Emine Barut, CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar, Ödemiş Belediyesi’nin eski başkanları Bekir Keskin ve Mehmet Eriş ile Ödemiş Belediyesi Meclis üyeleri, eski ilçe başkanları ve birçok partili katıldı.
Konuşmayı gençlere bıraktı
Törende ilk olarak CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, meydanda bulunan Atatürk anıtına çelenk sundu. Daha sonra konuşma yapan Dönmez, “Bugün güzel İzmirimiz’in kurtuluşunun 94. yılını kutlarken, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlamanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise gençlerimize bıraktık. Yarınımızın teminatı aydınlık günlerimizin sahipleri gençlerimize güveniyoruz, inanıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Başkanı Nazan Dönmez’in konuşmasının ardından basın açıklamasını CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar yaptı. Dalar şunları ifade etti: “Cumhuriyet Halk Partisi, 93 yıldır Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, sosyal adaletin, laikliğin ve özgürlüklerin güvencesidir. Bağımsız bir cumhuriyetin temellerini atan CHP, çok partili yaşama geçişi sağlayan, Türkiye’ye demokrasiyi getiren partidir. CHP, Türkiye’de çağdaşlaşmanın, değişim ve yenilenmenin de mimarı olmuştur. Büyük önder Atatürk’ün ‘özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ sözü, CHP’ye gönül veren, CHP’nin ilkelerini benimseyen herkes için yol göstericidir. CHP 1923’ten bu yana hiçbir makam, mevkiyi, kişisel çıkarı düşünmeden, değerleri ve ilkeleri uğrunda mücadele eden bir kadronun, uygar bir anlayışın partisidir. Türkiye bugün CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır."