Torbalı Belediyesi Dağcılık ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü (TOBEDAK), Cumhuriyet’in 93. yıl dönümünü kutlamak için Bursa Uludağ’ın 2 bin 415 rakımlı Göller Bölgesinde dev Türk bayrağı açtı.
Torbalı Belediyesi Dağcılık ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü (TOBEDAK), Cumhuriyet’in 93. yıl dönümünü nedeniyle Bursa Uludağ’a gezi düzenledi. Otobüsle İzmir’den hareket eden 60 kişilik grup, safari yolculuğu yaparak jeep ile Uludağ’ın Göller Bölgesine erişti. Burada yanlarında getirdikleri dev Türk bayrağını açan TOBEDAK üyeleri, Cumhuriyet’in kuruluşunu kutlamanın gururunu yaşadı. Grup, bol bol da hatıra fotoğrafı çektirerek geziyi ölümsüzleştirdi.
Torbalı Belediyesi Dağcılık Ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü (TOBEDAK) Sorumlusu Selahattin Koçak düzenledikleri etkinlik için kendilerine her türlü imkanı sağlayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e teşekkür ettiklerini belirterek, "Torbalılı dağcılar olarak geçtiğimiz sene 29 Ekim’de buna benzer bir etkinliğe imza atmıştık. Bursa’ya kadar gelip hem Uludağ’ın güzelliklerine tanık olduk hem de Cumhuriyetimizin kuruluşunu burada kutladık" dedi.