Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Türkiye’nin en iyi İngilizce konuşan gençlerin yarışacağı Best Contest Turkey 2017, 20-21 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin 81 ilinden lise ve üniversite öğrencilerinin katılacağı ve en iyi İngilizce konuşan gençlerin seçileceği Best Contest Turkey 2017, bu yıl İzmir’de düzenlenecek. 20-21 Mart’ta İzmir’de gerçekleştirilecek yarışma, iki farklı kategoride yapılacak ve yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Yarışmada 1. olan öğrenci 3 bin TL para ödülünün sahibi olarak 1 haftalık yaz tatili yapacak. 2. olana 2 bin TL ile 4 günlük yaz tatili, 3. olana ise bin TL ile 3 günlük yaz tatili ödülünü kazanacak. Katılacak öğrencilerin sağlık hizmetlerini de Medicalpark İzmir Hastanesi üstlenirken, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ve Derece Koleji de yarışmanın ana sponsoru oldu.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin ise İngilizce konuşarak kendilerini anlatacakları 2 dakikalık video hazırlamaları ve göndermelerinin yeterli olacağı kaydedildi.