Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi, Atatürk anıtına çelenk sunuldu.
Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sundu. Törene; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli ve belediye meclis üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Atatürk anıtına çelenk sundu.
ŞEHİT POLİSLERE RAHMET DİLEDİ
Polis Haftası ile ilgili konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Emniyet teşkilatımızın fedakar ve çalışkan mensupları; milletimizin toplumsal güvenliğinin sağlanması, halkın mal ve can güvenliğinin korunması için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve toplumun huzuruna yönelik her türlü yıkıcı faaliyete karşı koymakta, bu uğurda canını çekinmeden feda etmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır’ sözleri ışığında emniyet teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümünü kutlar, şehit polislerimize tanrıdan rahmet, gazilerimize şifalar, tüm çalışanlarına da başarılar dilerim” dedi.