Forum Bornova, yenilikçi ForumBox uygulaması ile Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen ve alışveriş merkezi sektörünün pazarlama Oscar’ı olarak nitelendirilen Solal Pazarlama Ödülleri Müşteri Hizmetleri kategorisinde Gümüş Solal Ödülü’ne layık görüldü.
İzmir’in en prestijli alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, Türkiye’de alışveriş merkezlerinde ilk defa hayata geçirilen ForumBox uygulaması ile pazarlama dünyasının Oscar’ı olarak nitelendiren Solal Ödülü kazandı. Forum Bornova, ödüllerin ‘Müşteri Hizmetleri’ kategorisinde Gümüş Solal Ödülü’ne layık görüldü. 9 Haziran günü Berlin’de düzenlenen törende ödül alan ForumBox uygulaması ayrıca bugüne kadar 150 binden fazla kişi tarafından indirilen ve 55 binden fazla hediye kazandıran en yenilikçi dijital uygulamalardan biri olarak ön plana çıkıyor.
ForumBox nedir?
Forum Bornova mağazalarından alışveriş yapan ziyaretçiler, ForumBox uygulamasını akıllı telefonlarına indiriyor ve alışverişlerini uygulamaya giriyor. Forum Bornova’da yer alan ForumBox masasına gelerek sisteme girdikleri alışveriş belgesini aktif hale getiren ziyaretçiler, puanlarına karşılık gelen hediyeyi anında masadan temin edebiliyor. Kart taşıma derdi olmadan akıllı telefonlar ile kolaylıkla ulaşılabilen ForumBox uygulaması, Forum Bornova mağazalarından yapılan alışverişlere yüzde 2 ile yüzde 10 arasında puan kazandırıyor. Ziyaretçiler, uygulama içindeki anketi doldurarak veya Forum Bornova’da check-in yaparak da puanlara puan katma fırsatı yakalıyor. Birbirinden farklı hediyeler ile alışveriş sevenlere keyifli bir deneyim vadeden ForumBox uygulamasını Google Store veya App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor