Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Feyzullah Topçu’yu ziyaret eden Genç Mali Müşavirler Grubu başkan adayı Tolga Yazar, kendi grupları açısından seçim sürecinin yorucu ve dinamik geçtiğini dile getirdi.
15 Mayıs’ta yapılacak İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimleri için çalışmalarına devam eden Genç Mali Müşavirler Grubu, İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Feyzullah Topçu’yu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Feyzullah Topçu, “15 Mayıs’a kadar güzel bir yarış izleyeceğiz. Hepimizin mesleğe ve ülkeye bakış açısı aynı. Biz isteriz ki mesleğe aynı noktadan bakalım. Bu sebeple 15 Mayıs’a kadar hepimizi önemli bir süreç bekliyor. Bu noktada bütünleşmek büyük önem taşıyor” dedi.
Seçim sürecinin siyasal kimliğe bürünmesi noktasında ciddi sıkıntılar olduğunu söyleyen Genç Mali Müşavirler Grubu başkan adayı Tolga Yazar ise “Biz Genç Mali Müşavirler Grubu olarak hiçbir siyasal kimliğin çatısı altında yer almıyoruz. Biz istiyoruz ki seçimi mali müşavirler kazansın. Meslektaşlarımızın sıkıntıları ve sorunlarını daha iyi dinleyeceği siyasal bir kimliğe sahip olmayan bir yönetim gelsin. Biz bu profile en uygun grubuz. Çok kısa sürede çok iyi örgütlendik. Biz Türkiye için çalışacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.
“USTALAR VE ÇIRAKLAR YARIŞIYOR”
15 Mayıs’taki Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde ustalar ve çırakların yarıştığını dile getiren Yazar, “Bu seçimde çıraklar ustaları, oğullar babalarını geçebilir. Bunun sonucunda mesleğin ilerleyeceğine inanıyoruz. Genç grup olarak yenilenme çabalarımıza destek bekliyoruz. Bu süreçte üstümüzde dezenformasyonlar yapılmaya çalışılıyor. Ancak biz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yapılan ziyarette mesleğe yönelik eksiklikler de konuşulurken, 15 Mayıs seçim günü katılımın oldukça önemli ve etkili olacağı ifade edildi.