12’nci Olağan Genel Kurulunu geride bırakan Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç MÜSİAD) İzmir Şubesi, Gençlerin yeni başkanını seçti. Genç MÜSİAD İzmir Şubesinin yeni başkanı Mustafa Temel, görevini eski Başkan İsmail Çiftçioğlu’ndan devraldı.
Balçova Termal Otelde düzenlenen Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç MÜSİAD) İzmir Şubesi’nin 12’nci Olağan Genel Kurulu Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Kuranı Kerim tilavetinin hemen ardından veda konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Eski Başkanı İsmail Çiftçioğlu, MÜSİAD ailesine nasıl katıldığını anlatarak, geçirdiği zor dönemlerden sonra MÜSİAD ailesi sayesinde iş dünyasında önünün nasıl açıldığını anlattı. Çiftçioğlu, MÜSİAD ile yakaladığı başarı hikâyesini anlattıktan sonra Genç MÜSiAD Başkanlığı görevini devredeceği Mustafa Temel’e yeni görevinde başarılar diledi.
Genç MÜSİAD İzmir Şubesinin yeni başkanı seçilen ve yeni görevini Eski Başkan Çiftçioğlun’dan devralan Mustafa Temel, yaptığı konuşmada heyecanını dile getirirken, teslim aldığı yeni görevini layıkıyla yerine getireceğinin sözünü verdi. Temel, Genç MÜSİAD olarak kendilerine çok büyük işin düştüğünü ve bu bilincin farkında olarak gençlere örnek olup onlara rehber olmayı dilediklerini belirtti.
12’nci Olağan Genel Kuruluna katılan MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü ise yaptığı konuşmada Eski Başkan Çiftçioğlu’na görevini layıkıyla yerine getirmesinden dolayı teşekkür ederken, yani Başkan Temel’e ise görevinde başarılar diledi. Ülkü, Çiftçioğlu’nun MÜSİAD ailesine katılmasının hikayesine atfen kendi hikayesini de anlattı. Ülkü, “Tıpkı Çiftçioğlu gibi benimde önüm MÜSİAD ailesine katıldıktan sonra açıldı. MÜSİAD ailesi katıldığım dönemde 30 çalışanım varken şimdi 250 kişiye iş imkanı vermiş bulunmaktayım” dedi.
Genel Kurulun sonunda ise görevlerini devreden Genç MÜSİAD üyelerine MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü tarafından teşekkür plaketi verildi.