Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığı ile Çovak Derneği, 40 çocuğun tüm ihtiyaçlarını karşılayıp İzmir Fuar Göl Gazinosunda toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi.
Yoğun katılımın olduğu toplu sünnet şölenine İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Candan Eren, Cumhuriyet Savcısı Güneş Okur, Bölge Adliye Mahkemesi Savcısı Sertaç Kaplan, Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Okur, Hakim Ayşe Kaplan, Aliağa Şakran Kapalı Çocuk ve Gençlik Cezaevi Müdürü Vural Temur, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Sanatçı Mikrop Hikmet, İş adamları ve iş kadınları, Gençlik ve Spor Konfederasyonu il ve ilçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecenin sunuculuğunu TRT İzmir Kent Radyo program sunucusu Şehriban Tekçe’nin yaptığı toplu sünnet şöleni lokma dökülmesi ve Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve geceye katılanlar keyifli dakikalar geçirdi. Daha sonra sünnet olacak 40 çocuk, aileleri ve akrabaları ve tüm misafirler ile birlikte müzik eşliğinde eğlenerek keyifli bir gece yaşadılar.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Bölgesi Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral gecede yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
"Bugün burada ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için bir araya geldik. 40 çocuğumuz sünnet olarak güzel bir gece yaşamalarını, mutlu olmalarını istedik. Bu güzel geceye sponsor olarak destek veren Rota Koleji, İzmir Fuarı Göl Gazinosu, Aquamarine Güzellik Merkezi, Umtes Group, ER-KA, Has İş ve İzmir Meze’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığı olarak sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz."