İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Yüz binler fuarda eğlence, konser, sanat ve teknoloji için buluşuyor.
26 Ağustos günü kapılarını açan İEF bu yıl da yüzbinlerce insanın buluşma noktası oldu. 4 Eylül tarihine kadar açık olan fuar güçlü sponsorları, birbirinden iddialı etkinlikleri ve muhteşem konser programıyla doldu doldu taştı.
Konser, tiyatro, sergi
Fuar Çim Konserleri’yle müziğe doyan ziyaretçiler, müzikal ve sahne şovlarıyla eğlenceli saatler geçiriyorlar. Ziyaretçiler; tiyatro, sergi ve Sinema Burada Festivali gibi sanatsal etkinliklere de katılarak gün boyu süren aktivitelerle tüm günlerini fuarda geçirebiliyor. Sinema gösterimleri, sergiler ve workshoplarla 85. İEF sanat dolu geçiyor.
FMX Blackliner’den heyecan dolu şov
Türkiye’ye ilk kez Folkart sponsorluğunda İEF’ye gelen, dünyaca ünlü serbest stil motokros gösteri ekibi FMX Blackliner’ın heyecan dolu şovufuarın en dikkat çeken gösterilerinden. Yer çekimine meydan okuyan FMX Blackliner ekibinin her yıl gerçekleştirdiği 30 şov, yaklaşık 200 bin seyirci tarafından izleniyor. Fuara gelen heyecan dolu motokros şovunu kaçırmamak için son günleriniz.
Mogambo Caz Günleri
Folkart sponsorluğunda gerçekleşen Mogambo Caz Günleri ile geçmişte fuarın en önemli gece kulüplerinden olan Mogamba’dan caz tınıları yükselmeye devam ediyor. Caz severleri Mogambo’nun büyülü ortamında bir araya getiren; Mogambo Caz Günleri ile fuar akşamları bir başka güzel.
Çocuklar da unutulmadı
Her yaşa hitap eden etkinlikleriyle İEF’de çocuklar da unutulmadı. Etkinlik şölenine dönüşen İEF’de minikler hem çocuk tiyatroları hem de İzelman Çocuk Kulübü’ndeki oyunlarla ve eğitim istasyonlarında gerçekleştirilen eğitimlerle keyifli zaman geçiriyorlar.
Renkli sokak gösterileri
Birbirinden renkli sokak gösterileri Folkart sponsorluğunda İEF’de. Dünyanın dört bir yanından gelen sokak sanatçıları; tahta bacaklardan sokak müzisyenlerine, performans sanatçılarından kuklalara fuar sokaklarını karnaval alanına dönüştürüyor. Sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü grubu CLOSE ACT GLOBE4 Eylül tarihinde gerçekleştireceği dev küre gösterisinde, 40 metrelik bir küre üzerinde ışık oyunları, renkli kostümler ve dumanlar ile gökyüzünde süzülecek. 4 Eylül Pazar günü 17.00’da, 3. Hol önünde ise CLOSE ACT - SAURUS gösterisi gerçekleşecek. SAURUS, 7 metre yüksekliğindeki dev dinozorlar ile Kültürpark’ın sokaklarında izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak.
Konserler, heyecan dolu gösteriler, sokak şovları, tiyatrolar, sinema gösterimleri hepsi ve daha fazlası İEF’de. Fuarın son günü olan 4 Eylül tarihine kadar fuarda; heyecan, müzik, eğlence devam edecek.