Özel Mavi Ege Eğitim Kurumları öğrencileri, okul bünyesinde düzenledikleri kermesin geliri ile 15 tekerlekli sandalye alıp ihtiyaç sahibi engellilere bağışlayacak.
Özel Mavi Ege Eğitim Kurumları, okul bünyesinde anlamlı bir projeye imza attı. Kurumun ilköğretim, ortaöğretim, anadolu lisesi, mesleki ve teknik lise bölümünde eğitim gören öğrenciler, okulda düzenledikleri kermesin gelirini ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alarak bağışlayacak. Kermese öğrencilerin yanı sıra, öğretmenler ve veliler de katılım gösterdi.
"Öğrencilerimizle gurur duyduk"
Özel Mavi Ege Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Asil, bu projeye imza atan öğrencilerle gurur duyduklarını dile getirerek, "Öğrencilerimizin bu davranışı bizleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Bu yaşta bu anlamlı proje ile ne kadar duyarlı olduklarını, sadece kendilerini değil yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı da düşündüklerini bizlere bir kez daha gösterdiler. Umuyoruz ve inanıyoruz ki, bu proje büyüyerek önümüzdeki yıllarda da büyüyerek devam edecek" şeklinde konuştu.