Hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, yerel yönetim anlayışını 15 yeni fiziki yatırım ile taçlandıracak. 8 Ekim Cumartesi günü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törende 5 büyük projenin temeli atılacak, 10 yeni yatırımın ise açılışı yapılacak.
Yerel seçimlerden bu yana hayata geçirdiği sosyal sorumluluk uygulamaları ve fiziki projelerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, yeni bir yatırım rüzgarı başlattı. 5 büyük yatırımın temelini atmaya hazırlanan belediye, 10 yeni projeyi de tamamlayarak açılış aşamasına getirdi. Yatırımların toplu açılış ve temel atma töreni Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacak.
8 Ekim Cumartesi günü saat 12.30’da, Mavişehir Caher Dudayev Bulvarı üzerinde yapılacak olan “On5’i Bir Yerde” temalı toplu açılış ve temel atma töreni, Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası konseri ile başlayacak. Törene, başta sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve Karşıyakalılar olmak üzere, yaklaşık 10 bin kişi katılacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından, Mavişehir’de hayata geçirilecek olan Ege’nin ilk Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılacak. Eş zamanlı olarak diğer projelerin de açılış ve temel atma törenleri aynı noktadan gerçekleştirilecek. Tören; görsel şovlar, ikramlar, ses ve görüntü sistemleri ile festival havasına bürünecek.
Tüm İzmirlileri, bu yatırım rüzgarına ortak olmaya davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Akılcı ve üretken bir yaklaşımla düşündüğümüz ve ortaya koyduğumuz yatırımları Karşıyakalılara ve İzmirlilere sunmanın onurunu yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz toplu açılış ve temel atma törenimize tüm İzmirlileri davet ediyorum” dedi.