Tİller arası 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Turnuvası’nda Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel Foça’ya madalya kazandırdı.
Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından Salihli’de organize edilen İller arası 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Turnuvası, 10 ilden yaklaşık 700 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Uluslararası, milli, bölge ve aday olmak üzere 25 hakemin görev aldığı turnuvada, Kaan’ın babası ve aynı zamanda antrenörü olan Kudret Yüksel, bölge hakemi olarak görev yaptı.
Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Bilal Gültekin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, turnuvaya  Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, İzmir, Muğla, Sakarya, Uşak , Bursa  ve Manisa’ dan yaklaşık 700 sporcunun idareci, antrenörleri ve aileleri ile birlikte katıldığını belirtti.
Turnuvada 7 yaşındaki Kaan Yüksel birinci olarak altın madalya aldı. Müsabakalara Antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel’ in desteğiyle hazırlanan Kaan Yüksel’in başarısı arkadaşlarını sevince boğdu. Kaan’ın babası ve aynı zamanda antrenörü olan Kudret Yüksel ise oğluyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Katıldığımız turnuvalardan derece ile dönen Kaan’ı daha büyük başarılar için hazırlıyoruz. Bu süreçte bize her daim destek olan T. Erol Fight Club Aliağa ve Antrenörü Taner Erol’a teşekkür ediyorum” dedi.