Aliağa Ticaret Odası (ALTO), 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan uluslararası boyutta Türkiye’de düzenlenen en önemli lojistik fuarı olma özelliği taşıyan ve dünyanın birçok ülkesinden 200 civarında katılımcının yer alacağı Logitrans Transport Lojistik Fuarına katılacağını bildirdi.
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) üyeleri, ilçedeki liman ve lojistik sektörünün önde gelen ve aynı zamanda üyesi olan firmalar ile uluslararası boyutta Türkiye’de düzenlenen en önemli lojistik fuarı olma özelliği taşıyan Logitrans Transport Lojistik Fuarına katılacak. 200 civarında katılımcının yer alacağı fuarda üyeler, yaklaşık 15 bin civarında ziyaretçi gelmesi beklenen alanda stant açarak tanıtım yapacak. ALTO ile birlikte Logitrans 2016 fuarında ayrıca, Aliağa lojistik sektörünün öncü firmaları da yer alacak.
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka, lojistik sektörü açısında fuarın önemsediklerini ve son 4 yıldır katıldıklarını aktardı. Saka, Aliağa’yı ve Aliağa limanlarını gerek ulusal, gerekse uluslararası sektör temsilcilerine tanıtmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Bu amaçla uluslararası organizasyonların içinde yer alarak Aliağa’nın tanıtımını yapmak için yoğun çaba sarf ediyor, üyelerimizi de uluslararası organizasyonlarda tanıtmak ve dünya lojistik pazarındaki yeni müşterilerle tanışmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin lojistik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri gözlemliyor ve üyelerimiz için önemli veriler elde etme fırsatı buluyoruz. Bu yıl fuarda gerçekleştireceğimiz panelde de çok değerli konuşmacılarımızla birlikte bölgenin vizyonunu ve sektörün gelişmişliğini ortaya koyarak, ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerinin dikkatini daha fazla Aliağa’ya çekmeyi amaçlıyoruz" dedi.