Ekolojik Tarım Organizasyonu (ETO) Derneği tarafından, 6 Kasım Pazar günü, Mavibahçe Kent Meydanı’nda organik pazar kurulacak.
Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği ve İzmir’in yeni yaşam alanı Mavibahçe işbirliğiyle kurulacak olan organik pazar, ziyaretçilerini doğal ürünlerle buluşturacak. Toplamda 12 üreticinin yer alacağı pazarda, organik sertifikalı yaş meyve-sebze, kuru meyve-sebze, kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri satışa sunulacak. Geniş ürün yelpazesinin yer aldığı pazardaki ürünler, tüm İzmirliler ile Mavibahçe’de buluşacak. Etkinlik hakkında açıklama yapan Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Göynügür, kişileri organik ürünlerle buluşturarak doğal besinlere ve ürünlere farkındalık sağlamak istediklerini belirtti. Göynügür, “Derneğimiz tarafından Mavibahçe’de kurulacak olan organik pazarda, organik ürünler üreten çeşitli firmalar yer alacak. Bu pazara kurarak insanların nereden organik ürün alabileceğini göstermiş olacağız” diye konuştu.
Göynügür, 6 Kasım Pazar Günü, saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında Mavibahçe’de kurulacak olan organik pazara tüm halkımızın davetli olduğunu söyledi.