Menderes Belediyesi’nin Bisik-Led Uygulaması 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilçenin tanıtımını gerçekleştiriyor.
Menderes Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Birimi tarafından ilçe tanıtımı ve belediye hizmetlerinin tanıtımına yönelik hayata geçirilen Bisik-Led uygulaması Menderes’in ardından İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşuyor. Bisiklet üstüne monte edilen led ekranda, ilçenin ve belediye faaliyetlerinin anlatıldığı uygulama fuar alanının dört bir yanını dolaşıyor.
Çeşitli hediyeler
Bisik-Led turu sırasında ziyaretçilere çeşitli hediyeler de dağıtılıyor. Gümüldür Mandalinasından yapılan Mandalina Kolonyası, Özdere’nin tanıtımına yönelik yapılan araç kokusu ve nazar boncukları ziyaretçilere hediye ediliyor.
"Tanıtımı sürdüreceğiz"
Menderes’in her alanda tanıtımına devam edeceklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Bisik-Led uygulamasını başlattığımızda Menderes’te artık pedallar tanıtıma çevriliyor demiştik. Şimdi ise İzmir Enternasyonal Fuarı’nda pedallar tanıtıma çevriliyor diyoruz. Tarihi geçmişi ve kente kazandırdıklarıyla İzmir Enternasyonal Fuarı, şehrimizin en önde gelen etkinlikleri arasında yer alıyor. Sadece İzmir’de yaşayanların değil, Türkiye hatta dünyanın yakından takip ettiği fuarda Bisik-Led uygulamamız ile ziyaretçilerle buluşuyoruz. Vatandaşlar da uygulamamıza büyük bir ilgi gösteriyor. Herkesin dikkatini çeken uygulamamızla Menderes’i her alanda tanıtmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.