Menderes Belediyesi tarafından 6 Eylül Salı günü Menderes Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda toplu sünnet şöleni gerçekleştirilecek.
Menderes Belediyesi tarafından Menderesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu işbirliğinde toplu sünnet şöleni gerçekleştirilecek. Menderes Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda 6 Eylül Salı günü gerçekleşecek şölen renkli görüntülere sahne olacak. Önceden sünnet ettirilen 100 çocuk için özel hazırlıklar da Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
Şehir turu sonrası eğlence
Etkinlik kapsamında sünnet ettirilen çocuklar sünnet kıyafetleriyle birlikte üstü açık özel otobüslerle şehir turuna katılacak. Menderes’te konvoy halinde şehir turunun ardından, şölen alanına geçilecek. Mevlit okumasının ardından ise eğlence programı düzenlenecek.
En mutlu an
İlçede ilkleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ”Menderes’te kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi olacağımızın sözünü vermiştik. İşte yine bir ilki hayata geçirerek sözümün arkasında duruyoruz. 100 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımı attıkları anda yanlarında oluyoruz. Anne ve babaların hayattaki en mutlu günlerinden birisini yaşamalarına vesile olmak bizleri de mutlu ediyor” dedi.
Herkes davetli
Toplu sünnet şölenine destek verenlere teşekkür eden Başkan Soylu, “Güzel bir dayanışma örneği ile çocuklarımıza unutulmayacak bir anı yaşatmak istiyoruz. Bu gece sadece sünnet ettirdiğimiz çocuklarımız ve ailelerinin değil tüm Menderesin gecesi. O yüzden birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gece için tüm halkımızı toplu sünnet şölenimize davet ediyorum” diye konuştu.