İzmir’in Ödemiş ilçesinde ikamet eden ve Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takım elemelerinde derece yapan üç bayan kuaför, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ziyaret etti.
Ödemiş ilçesinde yaşayan ve Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takım elemelerine katılan üç bayan kuaför, 178 kişi arasından büyük başarı yakalayarak dereceye memleketlerine döndü. Üç bayan kuaför Suna Gülgen, Derya Kuşçu ve Şadiye Öztürk, ayağının tozuyla da kazandığı kupalarla Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Ödemiş Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen de yer aldı. Gülgen, "Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonumuz tarafından milli takım elemelerine Ödemiş’ten üç kuaförümüz ile katıldı. Her arkadaşımız dallarında derece yaptılar ve milli takıma girebildiler. Ankara’da 2 gün süren yarışmalarda yoğun çaba ve gayret sarf ettik. Ödemiş’e gelir gelmezde ziyaretlerimize başladık. Üç ayrı kategoride derece yaparak ödül alan tek yer Ödemiş oldu" dedi.
Kaymakam Celil Ateşoğlu ise şöyle konuştu:
"Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonun milli takımları için yaptıkları yarışmalarda üç ayrı kategoride Ödemişli kuaförlerin derece alması bizleri de gururlandırdı. Ödemişli kuaförlerin işlerini ne kadar önem verdiklerini ve iyi ustalar olduklarını bir kez daha anlamış olduk. Bu gurur Ödemişlilerin gururudur. İlçemizin tanıtımında da katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Ödemiş Kaymakamlığı olarak arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Bundan sonraki günlerde de başarılarınızın devamını diliyorum."