MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, bu sabah Hakkari Çukurca’da güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen hain saldırının ardından yayınladığı mesajda, “Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” ifadelerine yer verdi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Hakkari’nin Çukurca İlçesinde gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Tarifsiz bir üzüntü içinde olduklarını belirten Ülkü, terör saldırısını lanetleyerek, “13 Mayıs 2016 Cuma günü Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırı bizleri derin bir acıya boğmuştur. Saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.
“Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” diyen Ülkü, “Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; terörle mücadelenin yoğun olarak yürütüldüğü bu günlerde ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan her türlü eylem toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.