İskandinavya’nın en büyük organik kişisel bakım ürünleri ile Türkiye pazarına giren Silm Group, 8. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura 2016’ya katıldı.
8. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura 2016’nın açılışı yapıldı. Fuara, İskandinavya’nın en büyük organik kişisel bakım ürünleri ile Türkiye pazarına giren Silm Group da katıldı. Fuar boyunca yoğun ilgi gören firmaya ait Urtekram standında ziyaretçiler, paraben, silikon, allerjen madde ve sentetik koruyucular içermeyen sertifikalı kişisel bakım ürünlerini inceleme ve kullanma şansı buldu.
Ürünlerini tüketiciyle buluşturarak tanıtmak açısından kendileri için büyük önem taşıdığını aktaran Ürün Müdürü Hande Orşahin, fuar boyunca yoğun ilgi gördüklerini belirtti. Tüketiciden güzel geri dönüşler aldıklarını ve ürünlerin kalitesinin kullanıcılar tarafından çok beğenildiğini söyleyen Orşahin, “Sertifikalı organik kişisel bakım ürünlerimiz dünyanın bir çok noktasında tüketicilerle buluşuyor. Bu noktada dünyaca kabul görmüş ve beğenilerek kullanılan Urtekram ürünlerini Türkiye’deki tüketicilerle buluşturmak Silm Group olarak bizim açımızdan gurur verici” dedi. 2016 yılında Urtekram Türkiye şubesini Ege Bölgesi merkezli İzmir’de açtıklarını dile getiren Hande Orşahin şunları söyledi: “Ege Bölgesinde başladığımız çalışmaları en kısa zamanda tüm Türkiye’ye yaymayı hedefliyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zaman içinde de dağıtım kanallarımızla tüm Türkiye’ye ulaşacağız. Tüketiciler organik ürünleri tercih ederken mutlaka EcoCert gibi uluslararası geçerliliği olan Organik sertifikalara baksınlar. Urtekram ürünlerimiz aynı zamanda vegan dostu, hayvanlar üzerinde test edilmemiş, EcoCert sertifikalı, Danimarka Asthma-Allergy Derneği onaylıdır. Tüm bu yönleriyle de rakiplerinden ayrılmaktadır. Ayrıca üretim aşamasında da çevre dostu bir politika izlenmektedir. Danimarka’da gerçekleştirilen üretimlerimizde geri dönüşüme büyük önem verilmektedir. Doğaya saygıyı esas alan çevreci misyonumuz, sürdürülebilir gelişme vizyonumuzun en önemli unsurudur. Bu felsefe bütün faaliyetlerimize damgasını vurur. Çevreye karşı sorumluluğumuzun bir parçası olarak, ürünlerimizin üretimindeki her aşamasında çevresel etkilerini en aza indirmek ve gerek çalışanlarımızın gerekse tüketicilerin çevre bilincine katkıda bulunmak için çalışırız” diye konuştu.