İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM), bugüne kadar 54 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte birçok gezi grubunun ziyaret ettiği noktalardan biri olan Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi, Ödemiş’e gelenlerin ilk uğrak noktası oldu. Geçtiğimiz günlerde Ankara, Çanakkale, Manisa, İzmir gibi il ve çeşitli ilçelerden gezi gruplarını ağırlayan ÖYKAM, aynı zamanda Ödemiş ve Küçükmenderes ilçelerindeki okullarında dikkatini çekti. Öte yandan ÖYKAM, bugüne kadar 54 bin ziyaretçiye ulaştı.
ÖYKAM görevlilerinden Tuğba Akbörk, “25 Şubat 2012 yılında resmi açılışı yapılan Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzemiz bugüne kadar 54 bin ziyaretçiye ulaşmıştır. Şimdide yaz mevsiminin ardından yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinden Ödemiş’e gelenlerin ilk ziyaret ettiği noktalardan biri ÖYKAM olmaya devam etmektedir. Bölgemizdeki okullarımızdaki öğrencilerimizin ziyaretlerinin yanı sıra İzmir, Çanakkale, Aydın, Ankara, İstanbul, Manisa, Uşak, Bursa gibi çeşitli illerden gelen ziyaretçilerimizde vardır. Ziyaretçilerimiz ÖYKAM’ı çok sevdiklerini belirtiyor hatıra fotoğraflı çekerek müzemizden ayrılıyorlar. Bizlerde ziyaretçilerimize ÖYKAM’ı anlatmaya devam ediyoruz. Tüm tarih ve müzeseverleri bekliyoruz" dedi.