Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, uzun süredir kellik yaşayan kişilerin saç ekimi operasyonun ardından daha pozitif olduklarını söyledi. Gülgör, "Saç ektiren hastalar eskiye göre daha çok gülüyor" dedi.
Türkiye’de son yıllarda saç ekimine ilgi oldukça arttı. İzmir’deki Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör de, insanların dış görünüşlerine eskiye göre daha çok önem verdiklerini ifade etti. Saç ekimi yaptıran insanların sayısında bir artış olduğunu dile getiren Gülgör, "Saç ekimi yaptıranların dış görünüşlerinde büyük bir değişim yaşanıyor. Saç ekimi yaptıran kişi, hem aynıya baktığında hem de çevresinden gelen tepkileri duyunca bu değişimi çok iyi anlayabiliyor. Saç ekimi insanların kendine güvenini artırırken, iş ve sosyal yaşamda daha öz güvenli ve başarılı olmalarını sağlıyor" dedi.
Daha çok gülümsüyorlar
Saç ektiren insanların çok farklı bir özelliğinden de bahseden Gülgör, şöyle devam etti:
"Saç ektiren insanlar, operasyondan sonra daha pozitif oluyorlar. Eskiye göre daha çok gülüyor, tebessüm ediyorlar. Bu aslında çok güzel bir gelişmedir. Saç ekimi neticede bir operasyondur. Bu yüzden saç ekimi mutlaka doktor gözetiminde ve ameliyathane şartlarında olmalıdır. Bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmak isteyenler www.gazisacekimi.com adresli sitemizi ziyaret edebilirler."