İZMİR (İHA) – İzmir’de Alsancak Ağız Diş Sağlığı çalışanları, Beşiktaş’taki hain saldırı sonrası emniyet mensuplarına ziyarette bulundu.
Alsancak Ağız Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Murat Yaman diş hastanesi doktorlarıyla birlikte Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, şehit olan polisler için taziyede bulundular.
Murat Yaman yaptığı konuşmada, “Polisimiz her zaman, mesaisinin her anında terörün hedefi durumundadır. Hepimiz mesaimizde rahat bir çalışma içinde vaktimizi geçirir inken polislerimiz bu ülkenin ve bizlerin canını korumak için alçaklara, hainlere bedenlerini siper ediyor, canlarını feda ediyorlar. onlar için ne yapsak azdık. Biz sağlık çalışanları olarak her zaman onların yanındayız elimiz boş gelmedik polis arkadaşlarımızın yoğun mesailerinin arasında diş kontrolleri ve tedavilerini yapmaya fırsatları olmuyor bu nedenle çalışma yerinde dişlerini kontrol edip tedavilerini yapmayı amaçlıyoruz.
Projemizi Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile başlatmıştık, Bozyaka çevik kuvvet polislerimizin de diş taramasını yaptık. Şimdi Gaziemir Emniyet Müdürlüğünü polislerimizin dişlerini tarama yapacağız. Polisimizin dişleri de sağlığı da bizimdir her zaman onların yanındayız” dedi.