İzmir’in Selçuk ilçesinde, köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında vatandaşların talepleri hızlı bir şekilde yanıt buluyor.
Selçuk ilçesinde belediye ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepleri tek tek değerlendiren ekipler, köyden mahalleye dönüşen alanları da unutmuyor. Bu kapsamda şikayetleri inceleyen belediye yetkilileri, bozuk olan yollarda bakım ve onarım çalışmaları yaparak talepleri yerine getiriyor.
Selçuk Belediyesi olarak köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim alanlarına eşit mesafede hizmet götürdüklerine dikkat çeken ve bu kapsamda Belevi Mahallesinde devam eden çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Bizim öncelikli işimiz halkımızın talepleridir. Bu niyetle ilk önce halkımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz ve şu anda Belevi mahallemizdeki çalışmalarımızda bu çerçevede devam ediyor. Bu mahallemizde çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapabileceği bir sahası yoktu. Geçtiğimiz yıl Belediyemiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde halı sahası olmayan yerleşim alanlarına halı saha yapımına başlamıştık. Bu yerleşim alanlarından biri de Belevi mahallemiz. Şu an devam eden halı saha çalışmasının önümüzdeki aylarda tamamlanmasını ve bir an önce Belevili gençlerimizin halı sahasına kavuşmasını ön görüyoruz" dedi.