Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, protokol ve belediye personeli ile bayramlaşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bayramlar kardeşliğin ve barışın birlikte olmanın simgesidir” dedi.
Selçuk’taki protokol üyeleri, Kurban Bayramı kutlamalarına Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde başladı. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde başlayan protokol bayramlaşmasına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş İbrahim Aktaş, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, daire amirleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gaziler katıldı.
Protokol bayramlaşmasında konuşan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, “Bütün toplum dünyanın her yerinde, bütün İslam alemi bayramı huzur içerisinde eda edip kutlamak istiyor. Devletimizin bütün güvenlik güçleri ve sivil görevliler bayramın huzur içerisinde gereken tedbiri aldılar” dedi.
"Birlik ve beraberliğimiz daha güçlü olmalı"
Bugünlerde birlik ve beraberliğin daha güçlü olması gerektiğine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Başkan Bakıcı ise “Bulunduğumuz süreç bizlerin birlik ve beraberliğinin çok daha güçlü olması gereken bir dönemdir. Ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz husus birbirimizi anlamak, birbirimize destek olmak, bir arada olmak ve birbirimizi anlayışla karşılama sürecidir. Eğer bunu başarabilirsek ülkemiz üzerinde oynana ve oynanmak isteyen birçok oyunun da önüne geçmiş oluruz” diye konuştu.
Kurban Bayramı’nın herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Bakıcı, “Ağız tadıyla kazasız, belasız herkesin huzur içerisinde geçireceği bir bayram diliyorum” dedi.
Protokol üyeleri daha sonra polis merkezi ve Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’ne geçerek huzurevi sakinlerinin bayramını kutladılar.
"Bayramlar barışın, birlikte olmanın simgesidir"
Belediye çalışanları ile de bir araya gelen Başkan Zeynel Bakıcı, önce Vasıtalar Birim Amirliği’ndeki çalışanlarıyla, daha sonra ise Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda belediye personeliyle bayramlaştı.
Bayramların kardeşliğin, barışın, birlikte olmanın simgesi olduğunu vurgulayan Başkan Bakıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kurumumuza, çalışanlarımıza en iyi dileklerimi ifade ederken aynı zamanda tabi ki ülkemiz için de aynı şeyleri istiyorum. Tüm ülkemizde yaşayan yurttaşlarımızın, vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmesini diliyoruz. Türkiye’nin geleceğinin aydınlık olmasını diliyorum. Terörün bitmesini, Türkiye’nin düzlüğe çıkmasını istiyoruz. Aynı şekilde ülkemizde huzur ve ağız tadı istiyoruz.”