Cem Yücesoy, İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Seyrek bölgesinde toplam 2 bin 500 konut projesini hedeflediklerini söyledi.
Cem Yücesoy, Menemen ilçesine bağlı Seyrek bölgesinde yapımı devam eden konut projeleri hakkında bilgiler verdi. Bölgede en büyük yatırımı yaptıklarını ifade eden Yücesoy, ilk aşamada 300 konut olarak planlanan projenin ilgi gördüğünü bunun üzerine 600 konuta çıkardıklarını söyledi. Studio City’de ilk dört etabın satışının tamamlandığını, beşinci etap ve çarşı etabının yapımının ise sürdüğünü ifade eden Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, konutlarda ulaşımın önemli olduğunu ve hayata geçirdikleri projede ulaşımın sıkıntı olmadığını söyledi. Yücesoy, "Başlangıçta projenin bu kadar büyüyeceğini biz de tahmin etmiyorduk. O bölgenin bakir olduğunu ve otobanın sunduğu avantajı fark ettik. Binaları dört katlı olarak inşa ettik. Arsanın yüzde 70’i yeşil alan. Konutlar ferah bir şekilde konumlandırıldı. Ağırlıklı 1+1 olmak üzere; 3+1 ve 4+1 tiplerinde evler var. Projede toplam konut sayısını 2 bin 500’e çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Yücesoy sözlerine şöyle devam etti:
"Dördüncü etabı yaz ortasında bitireceğiz. Beşinci etap ve çarşı etabını önümüzdeki yaza tamamlayacağız. Çarşı etabında ticari alanlar da bulunacak. Diğer etaplara göre daha lüks olacak. İlk üç etabın yapımı tamamlandı. Seyrek, kentleşme anlamında daha bakir bir bölgeydi ve yapılaşma çok azdı. Diğer taraftan, otoban büyük bir cazibe yarattı. Biz projeye başladığımızda otoban inşaatı devam ediyordu. İzmir kuzeye doğru büyüyor. Seyrek’in, Aliağa ve Çandarlı’ya yakın konumu, yeni sanayi bölgesi yatırımları, İzmir - İstanbul otoyolunun tamamlanması, serbest bölgeler ve büyük fabrika yatırımlarıyla bölgenin gelişimini hızla sürdüreceğini düşünüyoruz."