Ödemiş’te düzenlenen Özel Öğrenciler Fiziksel Aktivite etkinliğinde, özel öğrenciler çeşitli yarışmalarda kıyasıya mücadele ederken, eğlenceli müziklerle stres attı.
Ödemiş’te, “Sporda Engelleri Kaldırıyoruz" projesi kapsamında Ödemiş Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ödemiş İlçe Müdürlüğü ve rehabilitasyon merkezleri ortaklığında düzenlenen etkinlik, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ödemiş İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Etkinliğe; Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Telliel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ödemiş İlçe Müdürü Cafer Cebeci, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor Ödemiş İlçe Müdürü Cafer Cebeci yaptı.
“YARIŞMALAR, TURNUVALAR DÜZENLİYORUZ”
Gençlerin, müdürlükten tam anlamıyla yararlanması için çalıştıklarını söyleyen Cafer Cebeci şunları ifade etti: “Gençlik Hizmetleri ve Spor Ödemiş İlçe Müdürlüğü olarak gençlerimize yönelik basketbol, voleybol, güreş, futsal, halk oyunları gibi kurs faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Açtığımız bu kurslar aracılığı ile gençlerimiz imkanlardan faydalanmaktadır. Bu faaliyetlerin yanında yarışmalar, turnuvalar, geziler gibi etkinlikler düzenleyerek Ödemişli gençlerimizin faaliyetlerimizden faydalanmalarını sağlıyoruz. Gençlerimize yönelik bu etkinliklerimizi yaparken özel gençlerimizi de unutamazdık. Bundan dolayı müdürlüğümüzün imkanlarından özel gençlerimizin de faydalanmasını istedik" dedi.
“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZI DA DÜŞÜNDÜK”
Cebeci şöyle devam etti: “Yıl içerisinde açmış olduğumuz fiziksel aktivite kursları ile özel gençlerimizin müdürlüğümüzün imkanlarından elverdiği kadar yararlanmalarını sağladık. Yapmış olduğumuz her kurs ve etkinliğin sonunda özel gençlerimizin yüzlerinde ki sevinci ve mutluluğu görmek bizleri de mutlu etmiştir. Özel Öğrenciler Fiziksel Aktivite etkinliğimiz ile bu değerli gençlerimizin güzel bir gün geçirmelerini düşündük. Bu etkinliğimizde hem sizlerin hem de gençlerimizin eğleneceği birbirinden güzel oyunlar bulunmaktadır. Güzel vakitler geçirmeniz dileğiyle.”
KIYASIYA YARIŞ
Konuşmanın ardından program fiziksel aktiviteler ile devam etti. Aktiviteler, beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde yapıldı.
Özel öğrenciler sırasıyla çember, hedef sayı, çuval, bacak arasından top geçirme, top toplama yarışmalarında kıyasıya yarıştı. Eğlenceli geçen etkinliğe, Müzik Öğretmeni Cem Aslan yönetimindeki 50. Yıl Ortaokulu Müzik Grubu da renk kattı. Müzik grubu canlı performanslarını gündemdeki eğlenceli şarkıları seslendirerek sergiledi. Etkinlik, özel öğrencilerin futbol maçı ile devam etti. Kıran kırana geçen maç 1-1 sona erdi. Programın sonunda Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu başta olmak üzere protokol üyeleri ve daire müdürleri etkinliğe katılan tüm öğrencilere madalya takdim etti. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.