Çeşme Belediyespor, öğrencileri spora özendirmek için Çeşme’deki tüm ilkokullara çeşitli spor branşlarına ait topları hediye etti.
Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çeşme’nin mahallelerindeki ilkokulları ziyaret ederek, futbol, basketbol, voleybol, pinpon topları ve badminton sporuna ait özel top ve raketleri hediye olarak verdi.
Göreve geldikleri ilk günden beri, okulların Çeşme Belediyespor’un ana kaynağı olduğu bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, "Okul, sporcu, aile işbirliğini geliştirmemiz gerektiğini hep söylüyorum. Bütçemizin elverdiği kadarı ile ilçemizdeki tüm ilkokullara, ’Kaynağımız sizsiniz’ anlayışıyla malzeme yardımı yapıyoruz. Karınca kararınca okullarımıza spor malzemesi dağıtıyoruz. Şimdilik çeşitli spor branşlarına ait toplar dağıtıyoruz. Çocuklarımıza bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize diyoruz. Çocuklarımızı spora özendirebilmek, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Yönetim Kurulu olarak böyle bir karar verdik ve uyguluyoruz. Okullarımıza ihtiyaçlarını sorduk. Top ihtiyacı olduğunu söylediler. Bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.