Torbalı Belediyesi, Yoğurtçular Köy Konağı Ve Sosyal Tesisleri’nin inşaatına başladı.
Torbalı’nın merkezinde ve çevresinde büyük bir yatırım atağı başlatan Torbalı Belediyesi sosyal yaşam alanı olmayan yerlere köy konakları inşa ediyor. Geçtiğimiz hafta Türkmenköy’deki konağın temelini atan Torbalı Belediyesi, Yoğurtçular Mahallesinde de köy konağı inşaatını başlattı.
Dört ay içinde tamamlanması planlanan konak, bu güne kadar hiçbir sosyal donatı alanı bulunmayan Yoğurtçular’da önemli bir eksikliği giderecek.150 metrekare zemin kat,176 metrekare birinci kat olmak üzere toplamda 326 metrekarelik bir alanı kaplayacak olan Yoğurtçular Köy Konağı’nda köy kahvesi, muhtarlık ofisi ve çok amaçlı salon bulunacak.
“Torbalı merkezde ne varsa civarda da olacak”
Torbalı Belediyesi’nin ilçenin en ücra noktalarını da kapsayan bir dizi projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “göreve başladığımızda Torbalı merkezinde ne varsa ilçenin ücra köşelerinde de aynı hizmetlerin, yatırımların olmasını hizmet politikamız olarak belirledik. Yoğurtçular’da inşaatına başladığımız köy konağı projemiz de bu hizmet politikasının bir yansımasından ibaret. Bu bina tamamlandığında Yoğurtçular açısından çok önemli bir artı sağlayacak. Merkez, kenar mahalle ayrımı yapmaksızın bu ilçenin her noktasına eşit hizmet götürme amacındayız” dedi.