Türkiye’deki 8. mağazasını Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde açan Victoria’s Secret’la dünyanın en seksi kokuları, kişisel bakım ürünleri ve aksesuarları İzmir’e geliyor.
Moda ve güzellik konusunda dünya çapında bir fenomen olan Victoria’s Secret, ikonik kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarlarını içeren Beauty & Accessories konseptli mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye’de 8. mağazasını Forum Bornova’da açıyor.
İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden Forum Bornova’da 3 Eylül Cumartesi gününden itibaren hizmet verecek olan mağaza, Victoria’s Secret imza renkleri pembe ve siyah ağırlıklı dekorasyonu ile dikkat çekiyor.Alışveriş merkezinin zemin katında moda severlerle buluşacak olan Forum Bornova mağazası markanın İzmir’e ilk yatırımı olma özelliğini taşıyor. İzmir’in ilk Victoria’s Secret Beauty & Accessories konseptli mağazasının ürün gamında markanın ödüllü parfümleri, vücut bakım ve güzellik ürünleri, aksesuarlar ve seçili alt iç giyim koleksiyonu bulunuyor.
Açılışa özel 450 TL ve üzeri alışverişe Victoria’s Secret Limitli Koleksiyon çanta ve sürpriz hediye fırsatları Forum Bornova ziyaretçilerini bekliyor. Üstelikaçılıştan itibaren 1 ay boyunca Victoria’s Secret alışverişleri 2 kat ForumBox puan kazandıracak.