Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Festival Voleybol Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda İzmir Yamanlar Koleji Spor Kulübü şampiyon oldu.
26 Haziran–3 Temmuz tarihleri arasında Fuar İzmir’de oynanan Festival Voleybol Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Final maçında Ankara’nın güçlü temsilcisi Ziraat Bankası’nı 21-13 ve 24-22’lik setlerle 2-0 mağlup eden İzmir Yamanlar Koleji Spor Kulübü şampiyon oldu. Ziraat Bankası ise ikinciliği elde etti. Üçüncülük karşılaşmasında ise Halkbank’ı 21-19 ve 21-19’luk setlerle 2-0 mağlup eden Beşiktaş üçüncü oldu.
Finallerde sırası ile Arkas, Halkbank, Beşiktaş ve Ziraat Bankası’nı yenerek şampiyonluğa ulaştıklarını söyleyen İzmir Yamanlar Koleji Spor Kulübü antrenörü Aydın Polat, “Voleybola büyük yatırımlar yapan İstanbul ve Ankara takımlarını henüz 1 yıllık bir takım olarak mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Şampiyon Yamanlar Koleji’nin madalyalarını ve kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Sportif Direktörü Ümit Hızal takdim etti.