Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, anneliğin, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygu olduğunu söyledi.

Anneler Günü ile ilgili açıklama yapan Boztaş, toplumun temel direği olan annelerin sağlıklı bir toplumun oluşmasında rollerinin çok yüksek olduğunu kaydetti. Annenin koşulsuz sevginin simgesi olduğunu belirten Boztaş, annelerin dünyanın aziz ve ulvi varlıkları olduğunu kaydetti.
Toplumun temel direği anneler olduğunu belirten Boztaş, "Hiç yılmadan yorulmadan sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimizin emeği ödenemeyecek kadar büyüktür. Geceden sabaha hastalığımızda hep başucumuzda, üzüntümüzde ve sevincimizde hep yanımızdadır. Varlıkları ile destekleri bizleri yaşama bağlayan, hayatın zorlukları karşısında güç ve moral veren hayat pınarlarımızdır. Kollarından şefkat, gözlerinden hayat ve kalplerinden sevgi çağlayan huzur ocağımız, yuvalarımızdır. Annelerimiz, baş tacımızdır. Bacası tüten evlerimizin, yuvalarımızın temel direğidir. 'Cennet anaların ayakları altındadır' hadisi ile cennetle müjdelenen annelere layık olabilmek için ne kadar çaba göstersek azdır. Anne değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur. Tüm güzelliklere layık olan annelerimizin gününü kutluyor, tüm sevdikleri ile bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyerek bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum." diye konuştu.