Bir otelde düzenlenen etkinlikte konuşan Yavuzer, güzellik ve gençliğinin birbirinden ayrı kavramlar olduğunu, gençliğin yaşla ilgili olmadığını söyledi.

Gençliğin anlamının hep karıştırıldığını belirten Yavuzer, "İnsan kendini her yaşta genç hissedebilir. Güzellik bir histir. Gençliği bize anlatan iki şey vardır. Dış görünüş ve dokunun daha taze olmasıdır. Bir insan spor yaparak, düzenli beslenerek dış görünüşünün genç kalmasını sağlayabilir" dedi.

Güzellikle ürünleri satın alırken sorgulama yapılması gerektiğini aktaran Yavuzer, şöyle konuştu:

"Karışımlar önemli ve işlemi kimin yaptığı da önemli tıbbi bir işlemin cerrah tarafından yapılması gerekir. Derinin üstü dermatoloğu, altıysa cerrahı ilgilendirir. Kadınların yüzündeki pürüzler kaldırılarak bütün kadınlar aynı hale getiriliyor. Dolgu, botoks yaptırırken iki kere düşünmek lazım. Yüzde yapılan işlemler bir genç kızı 40 yaşında gibi gösterebiliyor. Genç yaşların tadını çıkarmak gerekir. Bir kumaşı sürekli ütülerseniz zarar görür. Yüze sürekli yapılan işlemler de yüzü yorar. Bana göre 30’lu yaşlardan önce yüze işlem yaptırılmamalı. 30 yaşına gelene kadar alışkanlıklarımızı düzenli hale getirmeliyiz."