Andırın ilçesinde yaşayan doğuştan engelli vatandaşa hediye edilen akülü motorlu engelli aracı sevinç kaynağı oldu.

Andırın ilçesi Kuzgun Mahallesinde annesi ile birlikte yaşayan, doğuştan engelli olan ve yürüyemeyen Ferhat Kabaağıl (47) Andırın Kaymakamlığı tarafından verilen, akülü motorlu engelli aracı ile birlikte artık işlerini daha kolay bir şekilde yapacak. 

Andırın Kaymakamı Ömer Kıraç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erol Doğan ve Müdür Yardımcısı Nazmi Hayta ile engelli vatandaş Ferhat Kabaağıl'ın evini ziyaret ederek, Vakıf aracılığı ile alınan aracı eslim etti.

Kıraç, yaptığı açıklamada, bu tür yardımları yaparken, sadece vesile olduklarını söyledi.

Bir engelli vatandaşın mutluluğuna ortak olmanın önemine dikkat çeken Kıraç, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız tarafından fonumuza gönderilen yardımları yoksul vatandaşlara ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu günde burada Ferhat kardeşimize bir motor yardımı yaptık. İnşallah rahat bir şekilde kullanacaktır. Biz sadece vesile olduk. Allah, hayır sahiplerinden, devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan ve tüm vatandaşlarımızdan razı olsun."  

Teslim edilen motor karşısında duygu ve düşüncelerini belirten Kabaağıl ise "Öncelikle devletimize çok teşekkür ediyorum. Bana bir ayak taktılar. Artık, camiye çok rahat bir şekilde gidip gelebileceğim. Dostlarımı ziyaret edeceğim. Benim için bundan daha iyi bir mutluluk olur mu? Rüyamda görsem inanmazdım." diye konuştu.