Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Erkoç, fotoğrafları tek tek inceledi.

Başkan Erkoç, daha sonra haber kategorisinde Gökhan Balcı'nın Genelkurmay Başkanlığı önünde çektiği "FETÖ'nün darbe girişimi", yaşam kategorisinde Cem Genco'nun çektiği "Gözyaşının babası için çağrısı karşılık buldu" ve Elif Öztürk'e ait "Fenerbahçe-Kızılyıldız Telekom maçı" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Fatih Mehmet Erkoç, Anadolu Ajansını başarıları dolayısıyla tebrik etti. 

Anadolu Ajansının Türkiye'nin gururu haline geldiğini ifade eden Erkoç, "Artık dünyanın her noktasında Anadolu Ajansını görmek mümkün. Türkiyemizin ve milletimizin gururu Anadolu Ajansı, çok başarılı çalışmalar yapmaktalar. Hem 15 Temmuz'da çok yoğun çalıştı hem de Suriye'de, Irak'ta ve dünyanın birçok yerinde mazlumların sesi haline geldi. Zalimlere karşı mazlumların hakkını dünyada savunarak dünya kamuoyuna taşıyan Anadolu Ajansını tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu.

"AA milletin ve Türkiyemizin kurumudur. Gurur kaynağımız Anadolu Ajansının bu başarılı çalışmalarından dolayı da göğsümüz kabarmaktadır." diyen Başkan Erkoç, Anadolu Ajansının başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.