Hayat Akademi Eğitim Kurumu tarafından organize edilen Eğitim Şenliği’nin birinci gününde öğrencilere Osmanlı Tarihi ve Fiziki Coğrafya dersleri verildi ve ardından ise sürpriz çekilişler yapıldı.

Eğitim Şenliğinin ikinci gününde ise, ilk olarak öğrencilere Beşeri Coğrafya dersi verilirken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı öğrencilerin kulaklarının pasını aldı. Hayat Akademi Eğitim Kurumu tarafından yemek ikramının ardından Anayasa ders tekrarı yapıldı.

Eğitim Şenliğinin üçüncü gününde alanında uzman öğretmenler tarafından, öğretmen adayları için Eğitim Bilimleri genel tekrarı yapıldı. Dersin ardından ise canlı müzik ekibi sahne aldı. Günün sonunda ise yapılan çekilişte bir kişi bir hafta Alanya’da tatil yapma hakkı kazandı.

Eğitim Şenliğinin son gününde ise, öğlene kadar Eğitim Bilimleri ders tekrarı yapıldı. Öğle arası Kahramanmaraş'ın sevilen ve sayılan ozanları atışmalarıyla seyircileri büyülemeyi başardı. Öğleden sonra başlayan Türkçe ders tekrarı tamamlanıp ardına yapılan çekilişte bir kişiye çeyrek altın verildi ve sürpriz hediyeler dağıtıldı.

'Hayat Akdemi Eğitim Kurumu Müdürü Ayhan Peltek, Eğitim Şenliği’nin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kurum Müdürü Peltek yaptığı açıklamada, bu organizasyonu sadece kendi öğrencilerimize yönelik olmadığını, tüm KPSS öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiklerini ve öğrencilere bir şeyler katmak namına maddi ve manevi hiç bir fedakarlıktan geri durmadıklarını, her sene kendilerini yenilediklerini, uzman kadrosuyla daha büyük başarılara imza atıp Hayat Akademi'yi kendi gök kubbelerinde tek yıldız yapacaklarını ifade etti.