MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını resmen açıkladı.

Yıllardır MHP'nin içinde olduğunu ifade eden Akpınar, "Üniversite yıllarından parti teşkilatlarına girene kadar farklı il ve ilçelerde mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum ocak teşkilatımızın her kademesinde görev aldım. Kahramanmaraş'ta 'Ben ülkücüyüm' diyen hiç kimse artık kendini sahipsiz hissetmeyecek. Her koşulda yanlarında olan bir il başkanı ve parti bulacak. Dertleriyle dertlenecek sevinçleriyle mutlu olacak bir dost bulacak" şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ta MHP eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan ise, 21 Mayıs tarihinde yapılacak olan olağan il kongresinde başkanlığa aday olduğunu yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı.

Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Ömer Özkan, çocukluk ve gençliği dahil hayatının bütün döneminde ülkücü camia dışında hiçbir yerde bulunmadığını ve çizgisinde hiçbir kırıklık olmadığını, lider, teşkilat ve doktrin ilkesinden ayrılmadığını, kendisini davasına adadığını ifade etti. Özkan, “Bu süreçte 3 hilali hep birlikte en yüksek burçlara taşımak için bütün ülküdaşlarımızı önümüze, arkamıza değil yanımıza, safımıza davet ediyorum" ifadelerini kullandı.