Kahramanmaraş – Göksun yolu 20 yıldır bitirilemedi. Bu durum trafikte vatandaşlara çok büyük eziyet çektiriyor. Özellikle Klavuzlu köprüsü ile Kürtül rampası arasındaki bozuk yol trafiği tam bir eziyete döndürüyor.

Kahramanmaraş – Göksun yolunun önemli bir kısmı 20 yıldır bitirilemedi. Yapım aşamasında olan yollarda her yıl çok sayıda kaza olduğu gibi onlarca kişi hayatını kaybediyor ve yaralanıyor.

Özellikle Pazar günleri Başkonuş, Fırnız , Tekir , Yeşilgöz ve Menzelet gibi piknik alanlarına giden piknikçiler akşam dönüşü saatinde tam bir kabus yaşıyorlar. Kilometrelerce uzunluktaki kuyrukta bekleyen vatandaşlar bu yolun henüz bitirilmemiş olmasına tepki gösteriyor.

Bir an önce Göksun yolunda açılmayan tünellerin açılması ve vatandaşların Kürtül rampası ile beşoluk rampasından kurtulması gerekmektedir.

20 YILDA BİTMEZ Mİ ?

Neden Kahramanmaraş’ın her işi yarım kalıyor ? Haber46 16 yıllık yayın hayatı boyunca onlarca kez bu konu ile ilgili uyarı haber yaptı. Ancak hiçbir ilerleme olmadığı gibi yetkililerden de bir açıklama gelmiyor. 20 yılda bir yolu bitiremeyen yetkililer, Kahramanmaraş’a nasıl hizmet edecek merak ediliyor.

Gereğinin bir an önce yapılması dileğiyle…