Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Bahçesinde açılan Bahar Kermesinin yarında açık olacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde Mikrokredi kullanarak el becerilerini geliştiren ve aile bütçesine katkıda bulunan bayanların oluşturduğu ürünlerin sergilendiği Bahar Kermesine 100’ün üzerinde bayan katılıyor.

Mikrokredi kullanarak el emeği göz nuru ürünler oluşturan bayanlar hazırladıkları bu ürünleri Bahar Kermesi’nde sergileyerek vatandaşların beğenisine sunuyorlar.

HABER FOTOĞRAFLARI

Bahar Kermesine ilişkin bilgi veren Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş: 

“Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü olarak bayanlara yönelik kurslarımız ve eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. İl Özel İdarelerinin kapanmasının ardından Büyükşehir Belediyemiz bünyesine geçen mikro kredi uygulamamız günden güne gelişmekte ve artış göstermektedir.

Mikro kredi kullanarak aile bütçelerine katkıda bulunmaya çalışan bu kardeşlerimizin gayretlerine ortak olmak amacıyla burada stand açarak onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün burada 100’ün üzerinde stand açtık ve bayan kardeşlerimizin el emeği göz nuru ürünleri sergilemeleri ve vatandaşlarımızla buluşmalarını sağladık. Bahar Kermesi’miz Cuma günü de devam edecek.”