KSÜ Avşar Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Meydanında gerçekleştirilen, halk oyunları, ebru, resim, fotoğraf, mozaik, akrilik, el sanatları sergileri; tiyatro, konserler, yarışmalar gibi çok renkli bir programa sahip olan etkinliklerin açılışını Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci protokol üyeleri ile birlikte yaptı.

Açılan stantları tek tek ziyaret eden Rektör Deveci, çalışmalara eşlik etti. Rektör 
Deveci ve protokol üyeleri daha sonra Merkez Kafeterya giriş kat fuaye alanına geçerek, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve diğer fakülte öğrencilerinin eserlerinden oluşan ‘Karma Resim ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdiler.

KSÜ Kültür Sanat Etkinlikleri, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seher Atmaca yönetiminde öğrencilerin konseri ve müzik yarışmaları ile devam ederken yabancı uyruklu öğrencilerin yöresel müzik performansları beğeniyle dinlendi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Etkinlikler yabancı uyruklu öğrencilerin yöresel yemek tanıtımı ile devam ederken, etkinliklerin bir diğer adresi Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda ise öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro oyunu tiyatro severlerle buluştu. Ayrıca etkinlikler kapsamında sinema filmi gösterimi de gerçekleştirildi.

KSÜ Kültür Sanat Etkinlikleri Şehit Ömer Halisdemir Meydanında gerçekleştirilen Grup KlarnetHEM konseri ile son bulurken, birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserde katılımcılar doyasıya eğlendi.