Kahramanmaraş Piazza AVM, hediye çekilişi kampanyalarının yanısıra kentin ekonomik ve sosyal yaşantısına da katkı sunuyor.
“Piazza Club” uygulamasıyla ziyaretçilerine ekstra avantajlar sağlayan Piazza, üyelerin AVM ziyaretleri ve üye iş yerlerinde gerçekleştirdiği alışverişleri ödüllendiriyor. Daha önce düzenlediği yılbaşı kampanyası ile bir kişiyi BMW 318 sahibi yapan Piazza AVM, ziyaretçilerine bu kez de 4-4’lük otomobil kazanma fırsatı sunuyor. 10 Mayıs-31 Ağustos tarihleri arasında toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, son model Hyundai Tucson kazanma şansı elde ediyor.
Sevilen sanatçıları, mini konser ve imza günü etkinliklerinde Kahramanmaraşlılarla buluşturan Piazza, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü, Türk pop müziğinin ünlü ismi Aydilge’yi ağırlayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 15.30’da başlayacak. “Kiralık Aşk” dizisinin müziklerine de imza atan Aydilge, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek. “Aşka Gel” ve “Yangın Var” isimli şarkıları ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aydilge, mini konser sonrası sevenleriyle bir araya gelip, fotoğraf çektirerek imza dağıtacak.
Piazza Çocuk Kulübü de, düzenlediği farklı etkinliklerle minik konuklarını ağırlıyor. Uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen etkinliklere katılan minik ziyaretçiler, çocuk olmanın tadını doyasıya çıkarırken, AVM’den unutulmaz anılarla ayrılıyor.
Piazza Çocuk Kulübü, yıl boyu gerçekleştirdiği eğlenceli ve öğretici aktivitelere, 30 Ağustos 2016 Salı günü “Minik Polisler Atölyesi” ile bir yenisini ekleyecek. Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikte minikler, polis kıyafetleri giyerek, hayallerini süsleyen polislik mesleği ile ilgili merak ettiklerini öğrenme fırsatı bulacak.