Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yönetimi daha önce 3 futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirmişti. İlkyarının sona ermesiyle birlikte takıma katkı sağlamayan oyuncularla yollarını ayıran mavi beyazlı ekipte teknik ekibin raporu doğrultusunda gerekli yerlere nokta transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Kadrosuna Kattığı oyuncular Çine Madranspor’dan Emre Doğan, Tavşanlı Linyitspor’dan Kemal Ünal, Serhat Ardahanspor’dan Ümit Mutlu ve Sandıklıspor’dan Emre Bayram oldu.


EMRE DOĞAN’I TANIYALIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Emre Doğan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirmeye devam etti.

Futbola 2003 yılında Osmanlı Futbol Kulübünde başlayan Emre Doğan, 2007 yılında Keçiörengücü’ne transfer olarak bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Karsspor, Tarsus İdmanyurdu, Altınordu, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve son olarakta Çine Madranspor formaları giydi.

Tecrübeli Futbolcu Futbol kariyeri boyunca 241 maçta forma giyerken  9 maçta gol sevinci yaşadı. Başarılı futbolcu Emre Doğan Tarsus İdmanyurdu ve Altınordu takımlarında şampiyonluk sevinci yaşadı.

KEMAL ÜNAL’I TANIYALIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor başarılı futbolcu Kemal Ünal’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.
 
1 Ocak 1991 yılında Isparta Senirkentte doğan Kemal Ünal Futbola 2004 yılında Ispartaspor’da başladı. 2005 yılında Osmanlıspor’a transfer olan başarılı oyuncu bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Keçiörengücü, Ankaragücü, Çankırıspor, Tarsus İdmanyurdu, Altınordu, Sandıklı, Zonguldak Kömürspor ve Son olarakta Tavşanlı Linyitspor Formaları giydi.

Tecrübeli Futbolcu Kemal Ünal futbol kariyerinde Tarsus İdmanyurdu ve Altınordu Takımlarında şampiyonluk yaşarken, Toplamda 186 maçta forma giyip 29 defa gol sevinci yaşadı.

HABER FOTOĞRAFLARI

ÜMİT MUTLU’YU TANIYALIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Tecrübeli Oyuncu Ümit Mutlu’yu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

10 Ekim 1986 Yılında Seyhan’da doğan tecrübeli oyuncu Ümit Mutlu Futbola 1999 yılında Seyhan Belediyesporda başladı. 2004 yılında Adanaspor’a transfer olan Ümit Mutlu bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Yeni Burdur Gençlikspor, Vartaş Elazığspor, Şanlıurfa Belediyespor, Bursa Nilüferspor, Kırıkhanspor, Diyarbakır Kayapınar, Gebzespor, Ceyhanspor, Düzcespor ve Serhat Ardahanspor formaları giydi.

Tecrübeli futbolcu Ümit Mutlu Futbol Kariyerinde toplam 259 maçta forma giyerken 43 maçta gol sevinci yaşadı. Ümit Mutlu futbol kariyerinde Kırıkhanspor ve Düzcespor’da şampiyonluk sevinci yaşadı.

EMRE BAYRAM’I TANIYALIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Daha önce 3 tane Kahramanmaraş’lı futbolcuyu kadrosuna katan Mavi Beyazlı ekip Bugünde Emre Bayram’la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 

20 Mart 1994 yılında Trabzon’da doğan Emre Bayram, Futbola Trabzon İdmanocağında başladı.  2012 yılında 1461 Trabzonzpor’a transfer olan Emre Bayram bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Maltepespor, Diyarbekirspor, ve son olarakta Sandıklıspor formaları giydi.

Futbol kariyeri boyunca 72 maçta forma giyen Emre Bayram 8 maçta gol sevinci yaşadı.