Alpedo Kahramanmaraşspor’un eski futbolcuları Aytaç Deniz, Serkan Özsoy ve Erhan Çelenk’ın alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) transfer yasağı getirildi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bu borçların geçmişten kalan futbolcuların alacakları olduğunu söyledi. Bu borçların kendileri için bir sürpriz olmadığını vurgulayan Ceyhan şunları kaydetti:

"Biz sezon başında böyle bir ihtimal karşımıza gelir diye takımı ona göre kurmuştuk. Bu süreç sonraki dönemlerde de karşımızı 4-5 dosya olarak gelecektir. Şu anda 3 futbolcuyla ilgili mahkeme ve diğer masraflarla birlikte 604 bin lira cezayı ödemeden transfer yapamayacağız. Transferin sonuna kadar yeni transfer yapmak istiyorsak ödeyeceğiz,  ya da ödemeyeceğiz transfer yapmayacağız. Bu konuyla ilgili teknik heyetten önümüzdeki günlerde gelecek raporun ardından transferle ilgili yol haritamızı çizeceğiz.”

Sezon başındaki hedeflerinin play off oynamak olduğu belirten Ceyhan, şu ifadeleri kullandı:


"Biz hala 20 puandayız. Transfer yasağına rağmen play off'a kalmak istiyoruz. Play off bandındaki takımın 28 puanı var. Son 5 haftalık periyotta çok kötü maçlar kaybettik. Son 5 maçta 2 puan alabildik, çok rahat 6-7 puan alabilirdik. Eğer bu puanları alsaydık 28 puan bandındaydık ve play off grubunda olacaktık. Sezon başında söylediğimiz hedefi tutturmuş olacaktık. Şu anki puan durumu ile play off’'u yakala şansımız var.”