Kahramanmaraş Sütçü İmam Kız Yurdunda kalan kız öğrencilerden yürek ısıtan proje. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde okuyan ve Sütçü İmam Kız Yurdunda kalan kız öğrenciler Şifa Oyuncakları Projesi kapsamında yaptıkları bebekleri hasta çocuklara hediye ettiler.

Yurtta açılan Amiugumi Kursuna devam eden kız öğrenciler, burda yaptıkları bebekleri Necip Fazıl Şehir Hstanesine bağlı Kadın doğum ve Çocuk Hstanesinde yatan çocuklara hediye ettiler.

Sütçü İmam Kız Yurdu Müdürü Derya Abacı, Kurs Öğretmeni Zeliha Çam ve kurs öğrencilerinin katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşanırken, çocuklar da büyük moral buldular.

Konuyla ilgili görüşlerini ldığımız kurs öğretmeni Zeliha Çam "Sütçü İmam Kız Yurdunda açtığımız amirugumi kursuna devam eden öğrencilerimizle her sene farklı ve yüreklere dokunan etkinlikelr yapıyoruz. Bu sene de öğrencilerimiz yaptıkları sağlıklı bebekleri Şifa Oyuncakları Projesi kapsamında hasta çocuklara hediye eettiler. Toplumsal duyarlılıklarından dolayı öğrencilerime ve desteklerinden dolayı Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk eğitim Müdürü Mehmet Bülbül ile Sütçü İmam Kız Yurdu Müdürü Derya Abacı'ya teşekkür ediyorum." dedi.

Şifa Oyuncakları Projesi Etkinlik Fotoğrafları İçin Tıklayınız