Kahramanmaraş'ta sürücülerin korkulu rüyası haline gelen ve 2 yıldır eziyet çektiren Arsan Kavşağı ne zaman tamamen açılacak vatandaş merak ediyor.

Kahramanmaraş'ta Üngüt Kavşağı, Madalyalı kavşak, Hal Kavşağı ve şimdi de Arsan Kavşağı vatandaşlara eziyet çektiriyor. Başka illerde 3 ay gibi kısa bir zamanda yapılan Köprülü Kavşakların Kahramanmaraş'ta yıllarca sürmesi vatandaşların tepkisini neden oluyor.

9 Mart 2022 tarihinde vatandaşların tepkisinin artması üzerine alelacele alt kısmı açılan Arsan kavşağının üst kısmını ne zaman açılacağı merak konusu. Gaziantep, Adana, Mersin, Denizli, Ankara, Niğde, Sivas gibi illerden çok daha kısa sürede biten kavşakların şehrimizde sürekli uzaması ve trafiğin aksaması vatandaşları öfkelendiriyor.

Aslında Kahramanmaraş'ta yapımı uzayan sadece kavşaklar değil. Kahramanmaraş ile Batı köylerini birbirine bağlayacak olan önsen Köprüsü de yılbaşında biteceği söz verilmesine rağmen henüz tamamlanmadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konuyla ilgili yaptığı açıklamada ihaleyi alan firmanın çalışmayı durdurduğunu, 75 milyon liraya ihale edilen köprü için "üste 150 milyonda verseniz dönüp bakmam" dediğini ifade etti ve "müteahhit haklı ama bizde Haklıyız" ifadesini kullandı.

Şimdi herkes Arsan kavşağının ve Önsen Köprüsü'nün ne zaman biteceğini merak ediyor.