Mersin Haber Sitesi kanalmersin.com şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerinin çalışmalarını takip eden Kanal Mersin şehrin sorunlarını da dile getirmekten geri durmuyor. Kanal Mersin şehrin yazılmadık bir tek sorununu bırakmamakta kararlı.

Mersin halkından gelen mesajları büyük bir dikkatle değerlendiren Mersin Haber sitesi kanalmersin.com kentin siyasi gündemini vatandaşlarla paylaşıyor. Siyaset, ekonomi, Turizm, Medya, Kültür Sanat, Gündem, Güncel, Politika haberlerini büyük bir titizlikle yayınlayan kanal mersin, yaptığı özel haberlerle de ses getiriyor. Kanal Mersin tarafsız ve doğru habercilikte de çığır açacak gibi görünüyor.

Türkiye'nin turizm cennetlerinden biri olan Mersin'de konaklama yerleri, oteller, pansiyonlar, restorantlar, tatil köyleri, en güzel tatil beldeleri de kanal merinde yer alacak. Mersin'de nerede kalınır, Mersin'in en güzel tatil yerleri, Mersin'de nerede kalınır, ne yenir ne içilir gibi sorular da kanalmersin'de cevap bulacak. Vatandaş Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den memnun mu? Hangi hizmetlerin yapılması isteniyor? Vatandaşların beklentileri neler? Tüm bu soruların cevaplarını da Mersin Haber Sitesi kanal mersinde bulabilirsiniz.

Kanal Mersin

Ayrıca kanal mersin yaptığı anketler ve kamuoyu yoklamaları ile de şehrin nabzını tutacak. Mersin Anket dendiğinde akla Kanal Mersin gelecek.