Karabük İl Genel Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Ahmet Sözen, özel idare tarafından yapılan çalışmaları sahada kontrol ederek takipçisi olacaklarını söyledi.
Sözen, İl Genel Meclisinde alınan kararlar doğrultusunda saha çalışmaları ve beraberindeki uygulamalarla beraber millete hizmet olarak yansıdığını belirterek, “İl genel Meclisimiz almış olduğu kararların saha uygulanmasının takipçisi olacaktır. Uygulamada yaşabilecek aksaklıklar konusunda gerekli hassasiyet il Genel meclis üyelerimiz tarafından da gösterilecektir. Çalışmalar daha önce belirlenen plan çerçevesinde devam etmektedir. İlçelerde yapılacak asfalt çalışmaları öncesi sanat yapılan yapılması ve serme sıkıştırma işlemleri yüzde 70 tamamlanmıştır. Tüm ilçelerimizde 165 kilometre olarak hedeflenen asfaltlama çalışmalarında 200 kilometreye ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2 adet Damperli Kamyon, 1 adet vidanjör ve kombine aracı araç parkına katılmıştır. Bu yıl itibari ile soğuk asfalt olarak planladığımız ve programladığımız çalışmaları gelecek yıl sıcak asfalt platinin oluşturulmasıyla sıcak asfalt atmayı hedefliyoruz. Bunla ilgili fizibilite çalışmalarımız sürüyor” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’in konuşmasının ardından gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Diğer gündem maddeleri ise bayram sonrası görüşülerek karara bağlanacak.