Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük’te görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin mahalle muhtarlarıyla düzenlediği istişare toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ve Karabük Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ile birlikte mahalle muhtarları katıldı.
Karabük’e daha iyi hizmet için görüş, öneri ve taleplerini dile getiren muhtarlar, vatandaş taleplerini de Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye iletirken toplantının açılışını yapan Karabük Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı; “Türkiye çok önemli bir süreçten geçti. Bu sürecin iki değerli kahramanı Belediye Başkanı Rafet Vergili ve İl Emniyet Müdürümüz Dr. Serhat Tezsever’e, 15 Temmuz darbesinden sonra Karabük’ün bütün güvenlik önlemlerini almasından dolayı teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah ülkemizi daha uzun ve refah günlere taşıyacaktır. Vatan ve bayrak söz konusu olduğu zaman Türkiye bir bütün olabiliyor” dedi.
Her ay düzenlenen mahalle muhtarları toplantısı konuşmaların ve karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.