Denizi olmayan Karabük’te ilk kez bol balık çeşidinin bulunduğu balık restaurant’ı açıldı.
Üniversite mahallesinde İşadamı Adnan Çebi tarafından Çebioğlu Recidanse’de açılan Takaa Restaurant, balık ve ızgara çeşitleri ile damak tadını bilenlerin yeni adresi oldu.
Ambiansıyla bir gemiyi hatırlatan balık restaurant, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin tarafından açıldı. Karabük’ün yeni lezzet mekanı olan Takaa Restaurant’ta getirilen birbirinden lezzetli taze balıklar, maharetli ustalar tarafından hazırlanarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.
Balıkları cinslerine ve yapısına göre ızgara, yağ ya da farklı tekniklerle pişirdiklerini belirten işyeri sahibi Adnan Çebi, "Her balığın cinsine, yapısı, yağ oranına göre farklı tekniklerle pişiriyoruz. Balığı heba etmemek amacıyla uzman yöntemlerle hazırlarken, özü kaybolmuyor" dedi.
Milletvekili Şahin ise, Karabük’te ilk kez her çeşit balığın bulunduğu bir restaurat’ın açılmasının bölge halkı içinde sevindirici olduğunu söyleyerek, “ Denizimiz olmasa da deniz kıyısına en fazla 100 kilometre uzunluğumuz var. İşadamımız da her çeşit balığın bulunduğu böylesine güzel bir restaurantı halkımızın hizmetine açmış bulunuyor. Denizi olmayan Karabük’te insan kendini bir sahil kentinde ve bir balıkçı restaurantında olduğunu hissettiren bir ambiyansla dizayn edilmiş mekan olmuş” dedi.