Karabük’te, İl İstihdam ve Mesleki Yürütme Kurulu’nun 5’inci toplantısı Karabük Üniversitesi’nde yapıldı.
Karabük Üniversitesinde (KBÜ) yapılan toplantıya, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürü Coşkun Güven, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bilge Demir ile yürütme kurulu üyeleri katıldı.
İŞKUR Karabük İl Müdürü Coşkun Güven, ulusal istihdam stratejisi altında yerelde de istihdam stratejisinin belirlenmesi, özellikle istihdam ve çalışma hayatına yönelik kararların altyapısını oluşturabilmek adına toplantıyı KBÜ’de gerçekleştirdiklerini belirtti.
Üniversitenin istihdam kapısı olduğunu vurgulayan Güven, bundan sonra da nitelikli insanların yetiştirilmesine yönelik olarak toplantının hayırlı olmasını diledi.
TOBB Teknik Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Bilge Demir ise, toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “ İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü çok önemli çalışmalara imza atıyor. İŞKUR Müdürümüz Coşkun Güven’in şahsında İŞKUR İl Müdürlüğünü tebrik ediyoruz. İl İstihdam ve Mesleki Yürütme Kurulunun bir parçası olarak katkı sağlamak bizler için onur vericidir. Kurul toplantısında, bir aylık bir süreçte yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Faydalı bir çalışma oldu. Kurul üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.